Vaatwasser vliegt in brand in woning Nolensstraat Hoogezand

Hoogezand – Een brandende vaatwasser heeft zondagavond voor de nodige commotie gezorgd aan de Nolensstraat in Hoogezand. Door nog onbekende oorzaak vatte de machine vlam waarna binnen korte tijd het hele huis vol rook stond. De bewoonster heeft haar kindje van bed geplukt en is naar buiten gegaan. Omdat er veel rook in de woning hing is uit voorzorg opgeschaald naar ‘middelbrand’ waardoor er een extra tankautospuit ter plaatse komt. Tijdens het aanrijden bleek deze niet nodig. De brandweer had de brand snel onder controle waarna de vaatwasser naar buiten is gezet. Stichting Salvage komt ter plaatse voor de schadeafhandeling. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: