Drie mannen aangehouden voor bezit en handel drugs

Sappemeer – De politie heeft vrijdagavond 27 januari drie personen aangehouden op verdenking van bezit van en de handel in drugs.

Het drietal zat in een auto die stilstond op de Dr. Aletta Jacobsstraat in Sappemeer. De politie heeft de auto en de inzittenden gecontroleerd. Bij een 25-jarige man uit Hoogezand werd 50 gram harddrugs, vermoedelijk cocaïne, aangetroffen. Bij een 32-jarige man uit Groningen werd een gebruikershoeveelheid drugs aangetroffen. Beide heren waren ook in het bezit van een behoorlijke hoeveelheid contant geld. Zowel het drugs als het geld is in beslag genomen. De derde inzittende betrof een 27-jarige man uit de gemeente Slochteren. Hij had een dubbele gebruikershoeveelheid harddrugs bij zich. Ook dat is in beslag genomen. Het drietal is ingesloten voor verhoor. De auto waarin zij zaten is voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Drugs zijn illegaal. De overheid treedt streng op tegen het illegaal gebruiken en de illegale handel in softdrugs en tegen het gebruik van en handel in harddrugs. De rijksoverheid biedt informatie over straffen rond handel en bezit vandrugs. Kijk voor meer informatie over boetes in de Boetebase van het Openbaar Ministerie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: