Vier jaar cel en tbs voor Hoogezandster na misbruik stiefdochters

Groningen / Hoogezand – De rechtbank in Groningen heeft een 40-jarige man uit Hoogezand veroordeeld tot vier jaar celstraf en en tbs met dwangverpleging. De man moest voor de rechtbank verschijnen nadat hij stelselmatig zijn vier stiefdochters seksueel misbruikte. Het misbruik van zijn stiefdochter, in de leeftijd van 2 tot 10 jaar, vond plaats tussen 2013 en 2016.

De man heeft zelf een bekentenis afgelegd bij zijn huisarts en de politie, nadat zijn stiefdochters het verhaal naar buiten brachten. Naast de celstraf van vier jaar en tbs met dwangverpleging moet de man zijn stiefdochters in totaliteit ook tienduizend euro smartengeld betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: