Tientallen autowrakken branden uit bij brand op autosloperij in Groningen

Groningen – Bij een een autosloperij aan de Gideonweg in Groningen is woensdagavond 15 februari een grote brand ontstaan in een groot aantal auto’s. De vlammen slaan metershoog boven het terrein uit. De brandweer is met meerder voertuigen ter plaatse. Enkele tientallen bewoners van een woonwagenkamp zijn uit voorzorg geëvacueerd. De brandweer probeert het vuur van twee kanten te bestrijden,maar de bestrijding wordt bemoeilijk vanwege een hoogspanningsleiding die over het terrein loopt. Het blussen kan nog enkele uren duurt. Enexis is ter plaatse om de stroom van de hoogspanningskabels te verwijderen. Volgens omstanders is er een hoogspanningskabel geknapt door de hitte van de brand; de brandweer kan dit echter nog niet bevestigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: