Bizar: Kat overleeft rit van twintig kilometer terwijl hij vast in zit wielophanging van auto; brandweer bevrijdt kat

Hoogezand – De brandweer is woensdag 22 februari uitgerukt voor een kat die in de wielophanging van een auto vast zit aan de Molendijk in Hoogezand. De kat zit volgens de bestuurder waarschijnlijk al vanaf Groningen vast onder de auto. Op de parkeerplaats aan de Molendijk werd hij geattendeerd door voorbijgangers dat zijn auto ‘miauwde’. Hij vermoed dat het gaat om de kat van zijn overburen. De brandweer heeft de auto opgekrikt, het wiel verwijderd en met veel hangen en wurgen de kat onder de auto vandaan gehaald. De kat hield zover bekend niets over aan het avontuur, maar wordt wel overgedragen aan de dierenambulance.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: