Politie zoekt getuigen van stenengooiers in Hoogezand

Hoogezand – De politie in Hoogezand-Sappemeer is op zoek naar mensen die gezien hebben hoe meerdere personen stenen op een rijdende auto hebben gegooid. Op dinsdag 28 februari tussen 19.20uur en 19.40 uur rijdt een personenbusje (VW Transporter) onder het spoorviaduct over de Gorechtlaan in Hoogezand door.
Er zitten meerdere personen in. De auto rijdt in noordelijke richting (in de richting rotonde Meint Veningastraat). Direct na het passeren van het spoorviaduct wordt de auto met stenen bekogeld en op meerdere plaatsen geraakt. Waaronder op de voorruit. De glassplinters vliegen hierdoor aan de binnenzijde de auto rond. De inzittenden zijn niet gewond geraakt maar wel erg geschrokken. De schade is groot.
Info? BEL: Politie Hoogezand 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: