Bizar: man vlucht na aanrichten ravage in Wildervank; meerdere woningen en auto’s beschadigd

Wildervank – Twee huizen zijn maandagavond 6 maart zwaarbeschadigd geraakt bij een ongeval aan de J. Kammingastraat in Wildervank. Een automobilist heeft een auto geramd en is daarna een huis binnengereden. De geparkeerde auto raakte het andere huis. De bestuurder sloeg na het ongeluk op de vlucht, maar is even later door de politie aangehouden. De voorgevel van één van de woningen is zwaar beschadigd. In de woningen vielen geen slachtoffers. De brandweer is ter plaatse en gaat de Beide woningen zijn voorlopig onbewoonbaar. Een van de huizen is zwaar beschadigd. Voor de bewoners wordt vervangende woonruimte geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: