Mishandeling van fietser in Opsporing Verzocht

Haren – Op dinsdagavond 7 maart besteedt het Opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de mishandeling van een fietser op de Rijksstraatweg in Haren.

Wat is er gebeurd

Op donderdagmiddag 2 februari 2017raakte een 66-jarige wielrenner uit Groningen gewond. De man werd vermoedelijk expres van zijn fiets getrokken door een andere fietser. Het 66-jarige slachtoffer liep daardoor letsel op aan zijn heup, hoofd en schouder. De man werd naar het ziekenhuis gebracht en moest direct geopereerd worden.

De 66-jarige wielrenner was bezig om iemand in te halen.  Van achteren hoorde hij een man roepen dat hij aan de kant moest gaan. De wielrenner kon dat op dat moment niet. Plotseling werd de 66-jarige bij zijn rugtas vastgepakt en van zijn fiets getrokken. Het slachtoffer kwam ten val en raakte daardoor gewond. Met een ambulance werd hij overgebracht naar het ziekenhuis.  De fietser die de wielrenner van zijn fiets trok is doorgereden. De politie startte een onderzoek en plaatste onder andere een getuigenoproep op hun facebookpagina.

Uitzending en tips

Weet u welke fietser verantwoordelijk is voor de val van de wielrenner? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, bel dan met de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Opsporing verzocht is dinsdagavond te zien om 20.30 uur op NPO1. De volgende dag, woensdag 8 maart, is de herhaling te zien op NPO2 omstreeks 11.40 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: