Day after: schade aan woningen Wildervank goed te zien; bewoners elder opgevangen

Wildervank – Maandagavond 6 maart is er aan de J. Kammingastraat in Wildervank een auto een woning binnengereden. Daarnaast heeft de automobilist drie geparkeerde auto’s beschadigd. Ook een tweede huis raakte beschadigd. De bestuurder is gevlucht na de aanrijding maar kon niet veel later worden aangehouden. Mogelijk heeft hij gedronken meldt de politie. Een dag later is de schade goed te zien; de woning is volledig vernield aan de voorzijde. De bewoners zijn, in overleg met Salvage, elder opgevangen.

Persbericht politie:

Wildervank – De politie heeft maandagavond in de omgeving van de J. Kammingastraat een 25-jarige man uit Wildervank aangehouden na een verkeersongeval.

Op de J. Kammingastraat was een auto tegen een geparkeerde auto gebotst en vervolgens tegen twee woningen aangereden. Door het ongeval raakten ook twee andere auto’s beschadigd. De 25-jarige automobilist raakte gewond en werd na een korte zoektocht in de omgeving aangehouden. De man werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis en daar werd een bloedproef bij hem afgenomen en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: