PolitiePolitieberichten

Politie staakt zoektocht naar lichaam Jolanda Meijer: niets aangetroffen

Zuidbroek/Muntendam – De politie is gestopt met zoeken naar de vermiste Jolanda Meijer nabij Muntendam. Al de gehele dag werd er met speciale apparatuur gezocht. Jolanda Meijer verdween op 7 februari 1998. De 34-jarige Meijer was drugsverslaafd en werkte als prostituee op de tippelzone in Groningen. Sinds haar verdwijning is er op meerder plaatsen gezocht naar haar, maar tot nu toe zonder resultaat. De hoop is dat er op deze locatie iets gevonden gaat worden. Er wordt onder een hoogspanningsmast gezocht met een speciale grondradar. Dit apparaat meet of er onregelmatigheden zijn in de grond. De onregelmatigheden worden met vlaggetjes gemarkeerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *