112KortOverigPolitiePolitieberichten

Politie houdt grote verkeerscontrole in Hoogezand en Sappemeer: één rijbewijs ingevorderd

Hoogezand / Sappemeer – De politie heeft in dinsdagmiddag en avond een grote verkeerscontrole gehouden in Hoogezand en Sappemeer. ’s Middags is de controle begonnen op de Kielsterachterweg en aan de Dassenburcht in Hoogezand. Rond 18.30 uur is de controle verhuisd naar de Noorderstraat in Sappemeer. In totaliteit zijn er 532 voertuigen gecontroleerd door de politie. De voertuigen en haar bestuurders zijn gecontroleerd op papieren en technische staat. Ook een rijschool ontkwam er niet aan; deze leerlinge moest de auto aan de kant zetten. Er zijn 31 bekeuringen uitgedeeld en er is één rijbewijs ingevorderd. Ook is er één auto in beslag genomen en was één voertuig in dermate slechte staat dat deze niet verder kon rijden. Daarnaast is er bij een bestuurder een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen.

Veel mensen reageerden positief op de controle: “Het is goed dat er gecontroleerd wordt, want er gebeuren teveel ongevallen” zegt een mevrouw die niet voor de camera wil reageren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *