Twee gewonden bij frontale aanrijding in Hoogkerk

Groningen – Bij een frontale aanrijding op de Leegeweg tussen 2 auto’s raakten woensdagavond de beide bestuurders gewond.

Een 46-jarige inwoonster van Groningen reed met haar auto over de Leegeweg in de richting van de Kerkstraat. Uit tegengestelde richting kwam een 28-jarige autobestuurder uit Groningen. De vrouw wilde ter hoogte van de inrit van een woning linksaf slaan en kwam in botsing met de 28-jarige. Hierbij raakte  de man ernstig gewond en werd hij evenals de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. In verband met vermoedelijk alcoholgebruik werd van de 28-jarige in het ziekenhuis een bloedproef genomen.

Foto’s: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: