Dieseldief aangehouden dankzij alerte burgers in Westerbroek

Westerbroek – De politie heeft vrijdagnacht een 36-jarige man uit Oosterwolde aangehouden na een melding van een automobilist.

Deze zag de auto van de verdachte staan op de Energieweg met de kofferbak open zonder dat er iemand bij stond of in zat. De melder vertrouwde het niet en belde de politie. Agenten troffen de verdachte bij zijn auto aan en controleerden de situatie. Daarbij bleek dat de man dieselolie had gestolen uit een graafmachine die daar stond. De verdachte is meegenomen naar het bureau voor onderzoek. Zijn auto, met daarin diverse hulpmiddelen om brandstof te kunnen stelen, is in beslag genomen.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: