Gepimpte auto’s bij Fast en Furious automeeting in Hoogezand trekken veel publiek

Hoogezand – Op zondag 23 april is van 13.00 tot 19.00 een automeeting georganiseerd in Hoogezand. Op een parkeerterrein aan de Gorecht-Oost staan enkele tientallen gepimpte (en gepoetste) auto’s opgesteld. De meeting is georganiseerd ter ere van de 8ste editie van de film ‘ The Fast and the Furious’ welke onlangs in de bioscopen is verschenen. Er is van alles te doen op de meeting; zo zijn er naast de auto’s ook springkussens voor de kleintjes en staat Veilig Verkeer Nederland met een informatiestand op de meeting.

BEKIJK DE VOLLEDIGE FOTOSERIE OP WWW.DITISMIDDENGRONINGEN.NL

Bij sommige auto’s mogen de kinderen even achter het stuur zitten; een hele beleving! De auto’s komen overal vandaan; zo zijn er bestuurders uit Friesland en Overijssel op de meeting afgekomen.

Foto’s zijn in hoge resolutie (zonder logo) na te bestellen via OYPO (KLIK)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: