Aardbeving van 2.0 treft Scharmer

Scharmer – Bij Scharmer heeft woensdagmiddag 26 april een lichte aardbeving voorgedaan. De beving had een kracht van 2.0 op de schaal van richter. Enkele bewoners melden op de sociale media de beving te hebben gevoeld. Er vinden vaker aardbevingen plaats door de gaswinning.

Scharmer - Bij het dorp Scharmer in Groningen heeft woensdagmiddag 26 april een lichte aardbeving voorgedaan. De beving had een kracht van 2.0 op de schaal van richter. Enkele bewoners melden op de sociale media de beving te hebben gevoeld. Er vinden vaker aardbevingen plaats in Groningen dat komt door de gaswinning. Video quote: Carla Guichelaar, inwoonster van Scharmer. Zij runt met haar man een eigen melkveebedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: