Grote storing in Whatsapp ; hoe nu verder?

Wereldwijd – Op dit moment is er een grote storing bij Whatsapp. Het bedrijf dat dagelijks miljarden berichtjes transporteert ligt plat, althans de servers. Berichten kunnen op dit moment niet ontvangen en verstuurd worden. 
HELP, en nu? 

Tsja, afwachten tot het weer werkt lijkt de enige remedie. Ondertussen zitten veel tieners gefrustreerd op de bank bij hun ouders omdat ze niet kunnen communiceren met hun ‘whatsappgenoten’. Gelukkig zit er op de meeste telefoons van tegenwoordig ook een SMS-functie waardoor je elkaar dus gewoon kunt blijven berichten! Mocht dit echt niet werken, dan zou je kunnen overwegen om een brief te sturen, maar een snelle reactie kun je dan vergeten 🙂

Benieuwd of whatsapp al weer werkt? Op Allestoringen.nl wordt je op de hoogte gehouden!

Foto: Techfreaks.nl
Foto: Techfreaks.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: