(Fotoserie) Publiek gaat los tijdens optreden van de Jeugd van Tegenwoordig op Bevrijdingsfestival in Groningen

Groningen – Al direct vanaf het begin om 12.00 uur is het erg druk op het Bevrijdingsfestival in Groningen. Zo heel gek is dat ook niet; want de openingsact is gelijk een spectaculair optreden van De Jeugd van Tegenwoordig. Zij kwamen met helikopter van de Luchtmacht naar Groningen omdat zij dit jaar Ambassadeur van de Vrijheid zijn. De Jeugd van Tegenwoordig zal ook in enkele andere steden optreden. Veel ouders kwamen met hun kinderen naar het Stadspark in Groningen. Op zes verschillende podia waren optredens van onder andere Pieter van der Zweep en Thijs Pots, bekend van The Voice Of Holland. Vanavond zullen nog Lil Kleine en Kraantje Pappie een optreden geven.

Naast muziek is er ook voor de kinderen genoeg te doen; zo kan er gereden worden op een pony of paard en zijn er in een vijver grote opblaasbare ballen waar de kinderen in kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: