Woningen ontruimd na aantreffen gevaarlijke stof in Groningen + VIDEO

Groningen – De politie heeft zaterdagochtend 6 mei enkele woningen ontruimd aan het Voor het Voormalig Klein Poortje in Groningen nadat er in een woning een gevaarlijke stof is aangetroffen. Het gaat om 21 bewoners meldt RTV Noord. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie is inmiddels ter plaatse en gaat onderzoek naar de stof. De stof werd ontdekt nadat de 38-jarige bewoner van het pand was aangehouden voor het veroorzaken van een harde knal / explosie aan de Oude Rodehaansterweg in Groningen. Na zijn aanhouding is de woning van de man doorzocht, daarbij zijn de gevaarlijke stoffen ontdekt.

Quote: Pyter de Roos / Politie Voorlichter

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: