Politie houdt grote verkeerscontrole op industrieterrein Roodehaan in Groningen + VIDEO

Groningen – Op het industrieterrein ‘de Roodehaan’ langs de A7 richting Hoogezand houdt de politie woensdag 10 mei een algehele verkeerscontrole. De controle is voornamelijk gericht op bestelbusjes en auto en bestelbusjes met aanhangers. Motoragenten vissen automobilisten van de snelweg en begeleiden ze naar de controleplaats. Er wordt onder andere gecontroleerd of bestuurders van auto’s met aanhangers hiervoor wel de juiste papieren hebben. Ook wordt er gewogen en kijken agenten of de aanhangers op de juiste manier aan de auto zijn bevestigd. Volgens RTV Noord doen er ook studenten van de politieacademie mee aan de controle. Deze controle is voor de studenten een examen-opdracht.

Er zijn nog geen resultaten bekend, zodra deze er zijn zullen wij dit bericht updaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: