Motorrijder overleden na aanrijding met bedrijfsbusje in Kolham

Kolham – Op de Rijksweg-West in Kolham is op dinsdagmiddag 16 mei een motorrijder overleden na een forse aanrijding. Het ongeval gebeurde omstreeks 13:15 uur. De motorrijder is aangereden door een busje dat linksaf wilde slaan op een kruising waar dit niet mag. De motorrijder raakte het busje vol in de flank en kwam hierbij ten val waarbij hij ernstig gewond raakte. De gealarmeerde hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter zijn met spoed ter plaatse gekomen, maar de hulp voor de motorrijder mocht helaas niet meer baten. Hij overleed ter plaatse. De weg is door de politie in beide richtingen afgezet voor het overige verkeer. De verkeersongevallen dienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Wij hebben geruime tijd gewacht met het plaatsen van dit item zodat de politie eerst de familie kon inlichten. Na overleg met de politie hebben wij dit artikel geplaatst. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: