[Fotoserie] Brandweerwedstrijden ABWC in Sappemeer

Sappemeer  – Op zaterdag 20 mei zijn er interregionale brandweerwedstrijden in Hoogezand-Sappemeer. Aan de wedstrijden doen acht ploegen mee uit de drie Noordelijke provincies. Het gaat, in volgorde van aantreden, om de korpsen Scheemda (Gr.), Workum (Fr.), Winschoten (Gr.), Westerbork 1 (Dr.), Ureterp (Fr.), Westerbork 2 (Dr.), Tjalleberd (Fr.) en Norg (Dr.). Het scenario speelt zich af in de Sint Antoniusschool in Sappemeer. Aldaar is er een ‘middelbrand’ na een explosie in een schoolgebouw. Het eerste korps heeft assistentie nodig omdat er een collega gewond geraakt is. In het pand staat veel rook. Er worden twee medewerkers vermist. Het is aan de teams om de brand te blussen, de slachtoffers te redden en het pand te ventileren. Vanavond wordt bekend gemaakt welk team heeft gewonnen en kwalificatie voor de volgende ronde heeft afgedwongen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: