Noteer in uw agenda: Zaterdag 3 juni open dag Brandweermuseum Sappemeer!

Sappemeer – Zaterdag 3 juni 2017 organiseert Brandweermuseum Sappemeer een open dag. Het thema van de open dag is; brandspuitenfabriek van Bergen, Carrosseriebedrijf Berwi en Ziegler brandweertechniek.

Deze dag komen er diverse oude en nieuwe voertuigen die bij bovengenoemde fabrieken zijn gemaakt en nog steeds worden gemaakt. Tijdens de open dag is er voor de kinderen een mooie springkussen en ze kunnen een rondje rijden in een oude brandweerauto. Ook rijden er diverse zelfgebouwde radiografische brandweervoertuigen en is het klokkengieterijmuseum aanwezig.

Ons museum is ook geopend en in het museum zijn wat oude folders en foto’s te bezichtigen van van Bergen, Berwi en Ziegler. De open dag begint om 10:00 uur en om 16:00 uur. vertrekken alle voertuigen weer naar de thuis basis. Ze komen overal weg ; Vroomshoop, Amstelveen, Enkhuizen, Winsum, Winschoten enz…..

Foto: Brandweermuseum Sappemeer
Foto: Brandweermuseum Sappemeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: