Politie zoekt slachtoffer bedreiging op Zuiderdiep in Groningen

Groningen – De politie is op zoek naar een man die vrijdagavond 26 mei rond 23.45 uur bedreigd en mogelijk aangevallen is met een mes. Dat zou zijn gebeurd in de omgeving van de Kleine Raamstraat en het Gedempte Zuiderdiep.

De politie kreeg de melding dat daar iemand was bedreigd met een mes en heeft daarna de verdachte aangehouden. Dat betreft een 29-jarige man uit Groningen. Uit gesprekken met getuigen blijkt dat kort daarvoor ook iemand zou zijn bedreigd en mogelijk aangevallen. Deze persoon heeft zich niet bij de politie gemeld. Omdat er nu een verdachte is aangehouden wil de politie graag contact met eventuele andere slachtoffers. Het verzoek is om, als u slachtoffer bent van bedreiging rond deze tijd op deze plek, contact te zoeken met de politie in Groningen, telefoon 0900 8844.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: