Brandweermuseum Sappemeer start met restauratie oude brandweerwagen; Wethouder Gopal en oud-weerman Jaap Nienhuis geven startsein

Sappemeer – Op dinsdag 6 juni is de restauratie van de Austin Bellenwagen officieel gestart bij het Brandweermuseum in Sappemeer. De wagen heeft na het afscheid van de brandweer ruim 25 jaar in een zeecontainer gestaan. Twee jaar geleden is hij daar uit gehaald en heeft het Brandweermuseum de Austin gekocht. Het voertuig zal in de komende twee jaren volledig worden gerestaureerd naar de oude staat. Wethouder Oetra Gopal en oud-rtvnoord-weerman Jaap Nienhuis hadden de eer om het project officieel te starten door de twee voorbanden van het voertuig los te halen van het chassis. Gehuld in oude brandweerpakken had het duo de klus snel geklaard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: