Taxichauffeuse ernstig gewond na aanrijding met boom langs de A7 bij Zuidbroek + VIDEO

Zuidbroek – Op vrijdag  9 juni heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A7 ter hoogte van Zuidbroek. Het ongeval gebeurde kort voor 9 uur vanochtend. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter zijn met spoed ter plaatse gekomen. Door nog onbekende oorzaak is een taxibusje van de weg geraakt en tegen een boom geknald. Na deze aanrijding is het busje in de berm belandt. De bestuurster heeft geruime tijd bekneld gezeten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse geweest om de bestuurster uit haar benarde positie te bevrijden. Volgens enkele taxi-collega’s die ook ter plaatse kwamen had de bestuurster net een groep schoolkinderen afgezet en was zij onderweg terug naar de basis. Ten tijde van het ongeval stond er een file van ruim twee kilometer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: