Brand Welkoop: Brandweer nog uren bezig met nablussen

Hoogezand – De gigantische brand bij de Welkoop in Hoogezand is nog altijd niet volledig uit. Vanavond rond 23.00 uur was de brandweer nog altijd aan het blussen. Er komen nog vlammen uit het dak en het pand rookt nog flink. De felle brand die eerder vanmiddag uitbrak heeft het pand volledig verwoest. Alle aanwezige huisdieren welke in het pand aanwezig waren hebben de brand niet overleefd. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand. Wel zijn een aantal flats tijdelijk ontruimd geweest omdat er zich in het pand ook een vuurwerkloods bevond en er vuurwerk tot ontploffing kwam. Inmiddels zijn de geëvacueerde bewoners weer thuis. De brandweer verwacht nog tot en met zondag bezig te zijn met blussen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: