Politie onderzoekt beroving taxichauffeur in Vinkhuizen

Groningen – De politie onderzoekt de beroving van een taxichauffeur zaterdagnacht aan de Zilverlaan.Tussen half zes en zes uur op de vroege zondagmorgen stond de 24-jarige chauffeur in een Skoda Octavia taxi stil in de Zilverlaan.

Daar kwam een onbekende man bij de taxi staan die hem door het open portierraam bedreigde met een scherp voorwerp. De chauffeur werd hierdoor gedwongen om geld af te geven waarna de man zich uit de voeten maakte. Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 40 jaar met een lengte van 1.80 meter. Hij droeg een zwarte trui en een zwarte pet. Na de melding heeft de politie een zoekactie in de directe omgeving gehouden. De verdachte is nog niet aangetroffen. De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Hebt u zondagmorgen 18 juni tussen half zes en zes uur de taxi in de Zilverlaan gezien en hebt u informatie over  deze zaak, neem dan contact op met de politie in Groningen via ons nummer 0900 8844. U kunt uw informatie ook anoniem kwijt op het nummer 0800 7000.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: