Voorbijganger blust beginnende autobrand met poederblusser op A7 bij Scharmer

Scharmer – Aan het einde van de middag van woensdag 21 juni is brand ontstaan in het motorcompartiment van een Volkswagen personenauto tijdens het rijden op de A7 tussen Hoogezand en Groningen ter hoogte van Scharmer. Een alerte voorbijganger stopte zijn voertuig en wist het vuur onder controle te brengen met een poederblusser. De behulpzame voorbijganger noch de bestuurder van de auto is gewond geraakt. De brandweer is met twee voertuigen ter plaatse, een van de blusgroepen blust de auto af terwijl de andere zorgt voor een veilige werk omgeving. Als gevolg van de hulpverlening is een een file ontstaan met een lengte van ongeveer 3 kilometer in de richting van Groningen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: