Twee Groningers aangehouden na brand bij Preston Palace in Almelo; hotel ontruimd na brand op hotelkamer

Almelo / Hoogezand / Scheemda – De politie heeft een twintigjarige man uit het Hoogezand en een 22-jarige man uit Scheemda opgepakt wegens betrokkenheid bij een brand in een hotel in Almelo donderdagavond.

Op donderdagavond 22 juni is er rond 22:00 uur brand ontstaan in een hotelkamer van Preston Palace aan de Laan van Iserlohn in Almelo. De brandweer rukte met vier voertuigen uit en schaalde op naar een middelbrand. Ter plaatse was de brand snel onder controle. Wel was er sprake van rookontwikkeling in het hotel. De brandweer is momenteel alle ruimtes aan het ventileren. Het hotel is momenteel nog ontruimd. Alle gasten zijn opgevangen op het plein voor de Preston Palace. De oorzaak van de brand is onbekend. De politie heeft een ruime afzetting gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: