Welkoop Hoogezand opent vandaag officieel haar deuren in nieuwe pand na alles verwoestende brand

Hoogezand – Op woensdag 28 juni heeft de Welkoop haar nieuwe pand aan de Van Spilbergenkadein Hoogezand in gebruik genomen. Tweeënhalve week geleden ging het oude pand, tegenover de nieuwe locatie, volledig in vlammen op. Door de inzet van het personeel en diverse bouwbedrijven kon binnen anderhalve week een nieuwe winkel gerealiseerd worden. Vanochtend was daar dan de opening. Het personeel, nog altijd zichtbaar emotioneel, verheugt zich op een nieuwe tijd in het nieuwe pand. Ook de (vaste) klanten laten Welkoop niet zitten; om klokslag 9.00 uur stonden de eerste klanten voor de deur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: