Felle brand in Jeugdsoos ‘T Kon Amper in Schildwolde; leerlingen OBS de Meent uit school gehaald

Schilwolde – De brandweer is dinsdagochtend 4 juli uitgerukt voor een brand in de jeugdsoos van Schildwolde aan de Goeman Borgesiusstraat. Bij aankomst van de brandweer stond het pand al vol rook. De brand zou zijn ontstaan in de geiser in de keuken van het pand. De brandweer is met twee voertuigen uit Slochteren en Siddeburen ter plaatse gekomen en heeft de brand geblust. Vanwege de brand werden de leerlingen van een nabij gelegen basisschool geëvacueerd. Zij konden later onder begeleiding van de politie, nadat zij de agenten de oren van het hoofd hebben gevraagd, weer het gebouw in. Het pand liep forse brand en rookschade op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: