[VIDEO] Felle brand verwoest leegstaande boerderij in Harkstede; politie vermoedt brandstichting

Harkstede – Op de middag van maandag 10 juli is een uitslaande brand uitgebroken in een leegstaande schuur aan de Hoofdweg in Harkstede. De schuur staat al geruime tijd leeg en was al afgezet met hekken. Het vuur slaat op meerdere plekken door het dak heen en volgens de brandweer komt er asbest vrij. Het voorste gedeelte van de schuur is al ingestort. De brandweer hanteert een grote afzetting in verband met het asbest. Buurtbewoners verklaren dat er regelmatig jeugd in het pand zit. Ook zou er al eens eerder geprobeerd zijn het pand in brand te steken. De politie maakt foto’s van omstanders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: