Vrachtwagen moet uitwijken voor auto op Veendammerweg; vrachtwagenchauffeur zwaargewond

Veendam – Op woensdag 26 juli heeft er omstreeks 13:00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Veendammerweg (N963) in Veendam. De gealarmeerde hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. Een vrachtwagen is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en tot stilstand gekomen tegen een boom. Mogelijk betreft de oorzaak een voorrangsfout met een ander voertuig waarna de vrachtwagen heeft moeten uitwijken. De chauffeur wordt op dit moment behandeld in de ambulance. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is door de politie tijdelijk afgesloten. Het overige verkeer wordt omgeleid. De schade aan het voertuig is groot. De twee mensen in de auto raakten niet gewond maar waren wel in shock. Het oudere echtpaar was op vakantie en logeerde in een hotel in Zuidlaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: