Auto rijdt achter op vrachtwagen op A7 bij Zuidbroek; veel schade en lange file + VIDEO

Zuidbroek – Op dinsdagmiddag 1 augustus is een automobilist achter op een vrachtwagen gereden op de A7 vanaf Zuidbroek in de richting van Sappemeer. De bestuurder van de personenauto reed door nog onbekende reden achter op de vrachtwagen van een firma uit Spijk. De personenauto liep hierbij zware schade op, de trailer van de vrachtwagen heeft slechts lichte schade op de achterbumper.

De bestuurder en passagier van de personenauto wordt op dit moment gecontroleerd door het personeel van een opgeroepen ambulance. Er ontstaat een file welke op dit moment tot aan het knooppunt Zuidbroek rekt. Een berger heeft de zwaarbeschadigde auto afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: