Twee woningen ontruimd na gaslek in woonwijk Hoogezand + VIDEO

Hoogezand – Op de begin van de middag van zaterdag 5 augustus zijn twee woningen aan de Kalkwijk in Hoogezand ontruimd door de brandweer. Dit gebeurde nadat er melding werd gedaan van een gaslucht. Bij aankomst van de brandweer werd al snel duidelijk dat er inderdaad gas hing, de meet apparatuur sloeg direct aan.Netbeheerder Enexis is ter plaatse gekomen. De bron van het gaslek is nog niet duidelijk. De gehele straat is afgezet en bewoners van de woningen tegenover het pand moeten binnen blijven. Een postbode mocht met hoge uitzondering het incident wel passeren zodat hij zijn route kon vervolgen, echter mocht hij geen post afleveren in het gebied.\\

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: