Meisje lichtgewond na aanrijding met auto op de Klinker in Sappemeer

Sappemeer – Op dinsdagochtend 15 augustus heeft er op de Klinker in Sappemeer een aanrijding tussen een auto en een meisje op de fiets plaatsgevonden. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee met elkaar in botsing. De zijspiegel van de auto werd hierbij kapot gereden. Het meisje viel na de botsing op de grond en raakte lichtgewond. Zij is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld en kon hierna door haar ouders worden opgehaald. De automobilist kwam met de schrik vrij. De politie heeft het ongeval verder afgehandeld. Het meisje is door haar vader van de ongevalslocatie opgehaald. Hij heeft ook haar fiets meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: