112KortPolitiePolitieberichten

Ook 10-jarig meisje overleden na dramatisch ongeval in Lauwersoog

Lauwersoog – Ook het 10-jarige meisje dat ernstig gewond raakte bij een ongeval in Lauwersoog is overleden. Eerder werd bekend dat haar vader, een 45-jarige man uit Groningen, zondagmiddag om het leven is gekomen na een aanrijding tussen een auto en voetgangers op een parkeerplaats aan de Zeedijk in Lauwersoog.

De man liep daar met zijn kinderen en werd aangereden door een personenauto die werd bestuurd door een 63-jarige bestuurster uit Haren. De 8-jarige jongen uit Groningen is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij is gisteren in de loop van de dag ontslagen uit het ziekenhuis. Het 10-jarige meisje uit Groningen is ernstig gewond opgenomen in het ziekenhuis en is daar maandagavond aan haar verwondingen overleden. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *