Opgepast: ‘Killer-clown keert terug in Groningen’

Groningen – De ‘Killer-clown’ is terug in Groningen. Via een Instagrampagina zegt de clown te verschijnen op plekken die aan het worden doorgegeven. Vorig jaar werd de horrorclown een hype doordat er in Amerika veel clowns verschenen. Onlangs kwam de film IT  uit in de bioscoop. Mogelijk heeft de komst van deze film de nieuwe ‘hype’ van killerclowns veroorzaakt.

Wat te doen als je een ‘killer-clown’ tegenkomt?

Als je een ‘killer-clown’ tegenkomt kun je het allerbeste maar direct de politie bellen. Veelal zijn het onschuldige ‘grappen’ die worden uitgehaald, maar voor onder andere hartpatiënten kan het gevaarlijk zijn als zij heel erg schrikken.

Volgens de politie is het overigens strafbaar om op deze manier de ‘clown’ uit te hangen.

Foto: Instagram Killer Clown 050

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: