Overleden vrouw en kind in woning aangetroffen in Haren; politie gaat uit van misdrijf + VIDEO

Haren – In een woning aan het Jufferpad in Haren zijn zaterdagochtend een overleden vrouw en kind aangetroffen. De bewoner werd door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de twee. Het politieonderzoek in en rondom de woning is inmiddels in volle gang.

De hulpdiensten kregen zaterdagochtend een melding dat in een betreffende woning een ernstig incident had plaatsgevonden. Meerderen agenten gingen naar de woning. Ook de ambulancedienst en de traumahelikopter gingen naar het opgegeven adres. In de woning vonden agenten de overleden vrouw en het kind. Vervolgens hielden agenten een man in de woning aan. Hij werd direct overgebracht naar een politiebureau en daar ingesloten. De straat werd door agenten afgezet. Inmiddels is gestart met (sporen) onderzoek in en rondom de woning.

De Gemeente Haren heeft voor buurtbewoners een opvanglocatie geregeld. Het buurthuis Mellenshorst aan de Waterhuizerweg 36,is hiervoor open gegaan. Ook zullen hier mensen van slachtofferhulp aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: