Oeps! Boer ramt per ongeluk politieauto in Nieuwolda

Nieuwolda – Een boer heeft vanmiddag een politieauto aangereden in Nieuwolda. Politieagenten zagen dat de tractor waarop de boer reed een aanhanger zonder verlichting voortsleepte. Door het formaat van de aanhanger kon de boer ook niet met handgebaren aangeven dat hij wilde afslaan. De agenten gaven de boer een stop teken om hem aan te spreken. De agenten stopten, maar de boer kon door het gladde wegdek een aanrijding niet meer voorkomen. Voor zover bekend hebben de agenten geen letsel opgelopen. De politieauto had minder geluk, deze heeft een behoorlijke deuk opgelopen.

Foto: Politie Noord-Nederland / Instagram
Foto: Politie Noord-Nederland / Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: