A7 richting Groningen volledig afgesloten na ernstige aanrijding bij Westerbroek

Westerbroek – Op de avond van woensdag 25 oktober heeft een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de A7 vanaf Hoogezand richting Groningen ter hoogte van Westerbroek. De weg is na het ongeval afgesloten in de richting van Groningen voor al het verkeer. Tenminste twee voertuigen zijn met elkaar in aanraking gekomen. In ieder geval één persoon is ernstig gewond geraakt, deze persoon wordt op dit moment behandeld door het ambulance en trauma personeel. Wat er exact heeft plaatsgevonden is op dit moment nog niet duidelijk

Een mobiel medisch team van het UMCG is per traumahelikopter ter plaatse gekomen en is op de vluchtstrook van de snelweg geland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: