Overig

LET OP! Virus verspreid zich via Facebook Messenger

Nederland – Op dit moment wordt er volop gewaarschuwd voor een virus dat zich verspreid via Facebook Messenger. Als een account besmet is met het virus stuurt het automatisch berichtjes naar al je vrienden. In dit berichtje staat een link, als je hier op klikt zal het virus zich ook via jouw account verspreiden. 

Klik dus niet zomaar op elke link die je ontvangt!  In april dook het virus ook al op. Er verschijnt een verwijzing naar een grappig filmpje maar het filmpje bestaat niet. Je komt terecht op een website die lijkt op YouTube. Om het filmpje te zien moet je wat installeren. Als je dat doet dan installeer je automatisch malware. Op Twitter en Facebook verschijnen al veel berichten van mensen die te laat zijn en hun vrienden oproepen niets te openen.

Bron (foto en tekst) tipsenweetjes.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *