OverigPolitie

Verdacht pakketje blijkt tv te zijn

Groningen – De politie is donderdagochtend massaal uitgerukt naar de binnenstad van Groningen wegens een verdacht pakket.Het verdachte pakketje werd gevonden tussen kledingzaken Gerry Weber en Six. Gezien de vormen van de zak en de kleur werd de politie ingeschakeld. De politie rukte hierop massaal uit. Uit voorzorg werden de; Vismarkt , Guldenstraat , Herestraat en Grote Markt afgezet. Nadat de omgeving was afgesloten kon het pakket veilig worden open gemaakt. Al gouw na het open maken van het pakket werd het duidelijk dat het om een oude TV ging. De politie heeft de TV meegenomen om de eventuele eigenaar te achterhalen. Na ongeveer een uur werden de afgesloten straten weer vrijgegeven.

 

Foto’s: © Raymond Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *