Jean Hofman uit Almere schrijft eigen nummer: Laat Hulpverleners hun werk doen!

Nederland – Jean Hofman uit Almere schreef een eigen nummer waarin hij duidelijk maakt dat we hulpverleners met rust moeten laten. Het nummer wordt op dit moment massaal gedeeld; een teken dat een heleboel mensen het er mee een zijn.  

Hulpdiensten worden met enige regelmaat gehinderd of belaagd bij een inzet. Bijvoorbeeld bij een reanimatie, waar elke seconde telt, is dat levensbedreigend. Jean schreef daarom dit nummer en hoopt dat mensen de hulpdiensten met rust laten.

Wij kregen van Jean het verzoek om het nummer ook te plaatsen, omdat wij veel berichtgeving over de hulpdiensten op onze site hebben staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: