112KortPolitiePolitieberichten

Ook woensdag nog forensisch onderzoek in woning aan Doornbosheerd in Groningen

Groningen – De politie is ook op woensdag nog altijd druk bezig met forensisch onderzoek in de woning aan de Doornbosheerd in de Groninger wij Beijum.  Vermoed wordt dat het lichaam van Hali Erol in de woning in stukken is gezaagd. Deze conclusie trekt de politie dinsdagavond in het tv programma Opsporing Verzocht. De politie is nog opzoek naar het hoofd en de handen en Erol. Halil Erol uit het Overijsselse Steenwijk werd in 2010 vermoord. Op basis van nieuwe onderzoeksinformatie werd een 39 jarige vrouw uit Groningen aangehouden. De woning welke onderzocht wordt is de woning waar de vrouw in 2010 woonde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d