Kerstmarkt in brandweermuseum Sappemeer

Sappemeer – Zaterdag 9 december 2017 organiseert de Historische Brandweer Vrienden en Voertuigen weer een gezellige kerstmarkt. Er zijn diverse kramen op de kerstmarkt met diverse kerst decoraties en andere artikelen die mooi staan opgesteld in het brandweermuseum.

Daarnaast zijn de voertuigen en andere brandweermaterialen te bezichtigen tijdens de leuke  kerstmarkt. De kerstman zal s ’middags even langs komen om onze mooie kerstmarkt te bezoeken.

Voor de inwendige mens is er ook van alles te verkrijgen, zoals: Gehaktbal, broodje hamburger koffie, thee of (warme) chocolademelk met slagroom en nog veel meer lekkers. Dus komt allen langs om te genieten van onze kerstmarkt in het brandweermuseum.

Het adres is Kleinemeersterstraat 158 in Sappemeer. De kerstmarkt wordt gehouden van 10:00 uur tot 16:00 uur. De entree is gratis en bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een glaasje warme chocolade melk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: