Geen categorie

Kerstbomen weer massaal in woonkamers; is jouw kerstboom veilig? + VIDEO

Groningen – De kerst staat weer voor de deur en veel mensen gaan de komende week de kerstboom opzetten of hebben dat inmiddels al gedaan. Met slingers, kerstballen en allerhande frutseltjes worden kerstbomen versierd. Wist je dat tijdens de kerstperiode de kans veel groter is op een woningbrand?

De oorzaak; juist… die gezellige kerstboom en kerstverlichting in huis. Hoe veilig is jouw kerstboom eigenlijk? Dit filmpje laat zien hoe snel een kerstboom zonder kluit (en dus zonder water) in brand vliegt. Aan het einde van het filmpje zie je hetzelfde, alleen dan betreft het een kerstboom mét kluit en met water.

Dit is exact de reden waarom wij u waarschuwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *