112KortBrandweerOngevallen

Auto raakt te water naast A7 bij Scharmer

Scharmer – Een auto is zaterdagochtend naast de A7 ter hoogte van Scharmer van de weg geraakt en in een sloot beland.Door een onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en kwam op zijn kop in de sloot terecht. Vier inzittenden , waarvan drie kinderen , zijn door de brandweer uit het voertuig gehaald. Nadat de brandweer de slachtoffers uit het voertuig had gehaald werden zij overgedragen aan de ambulancedienst. De ambulancedienst heeft de drie kinderen overgebracht naar het UMCG voor verdere controle. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) deed onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Een berger heeft de auto geborgen.

 

Foto’s: © Joshua Westerhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d