BrandenBrandweerPolitie

Brandweer rukt in 24 uur twee keer uit voor brand aan Ferdinand Bolstraat in Hoogezand

Hoogezand – Op dinsdag 2 januari heeft de brandweer een melding gekregen voor een woningbrand aan de Ferdinand Bolstraat in Hoogezand. De brandweer rukte om 21:34 uur uit naar de melding. De brandweer is met één slang hogedruk naar binnen gegaan bij het pand. De brandweer laat op Twitter weten dat zij in een woning een kleine brand hebben geblust. De woning is geventileerd waarna de brandweer terug kon keren naar de kazerne.

UPDATE: Woensdagochtend omstreeks 6.45 uur moest de brandweer opnieuw uitrukken naar de Ferdinand Bolstraat, ditmaal voor een brandgerucht. Of er daadwerkelijk brand was is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *