Auto rijdt over fietsenrek in Sappemeer en mist een winkel op een haar na; auto en fiets zwaarbeschadigd

Sappemeer – Een bestuurder van een Mercedes is donderdagochtend 4 januari bijna een viswinkel aan de Noorderstraat in Sappemeer ingereden. Sappemeer – Een bestuurder van een Mercedes is donderdagochtend 4 januari bijna een viswinkel aan de Noorderstraat in Sappemeer ingereden. De bestuurd moest uitwijken voor een onoplettende automobilist(e) en verloor hierbij de macht over zijn auto waarna hij via een fietsenrek en het voetpad vlak voor de gevel van de viswinkel tot stilstand kwam.Gelukkig reed erop het tijdstip van het ongeval geen fietser op het fietspad. De bestuurder is niet gewond geraakt. De auto en een fiets welke aan het fietsenrek vastgeketend stond raakten zwaar beschadigd.

Een berger heeft de auto afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: